Wie wij zijn

Een klein team van creatieve duizendpoten, en daar heb je het eigenlijk al mee gezegd. In 1999 begonnen als een eenmanszaak met in de loop van de jaren diverse uitbreidingen. In eigenhuis vervaardigen wij digitaal drukwerk en opdrachten die groter zijn besteden wij uit bij onze vaste partners. Maar sinds 2012 weer terug naar de basis, klein maar sterk terug gekomen. Voor een aantal grote bureaus doen wij ondersteuning en hebben daarnaast een leuke klantenkring opgebouwd, maar er is altijd plaats voor uitbreiding. Wij bedienen zowel de zakelijk markt als de particulieren.
Door een bewegende markt en de behoefte naar een fullservice bureau, kunnen wij hier met ons team op inspelen. Doordat wij u van A t/m Z kunnen bedienen, heeft u maar met een bedrijf te maken. De communicatie lijntje zijn kort en u heeft rechtstreeks contact met onze creatieve duizendpoten. Wij blijven elke dag leren, en kunnen daarom ook telkens nieuwe projecten aannemen, of het nu gaat om Lasercutting of met een drone foto’s maken van uw bedrijfspand, niks is ons te gek. Dit alles kunnen wij natuurlijk onder het genot van een kop koffie bespreken.  
When you ask, creative people how they did something. They feel a little guilty, because they didn’t really do it, they just saw something. – Steve Jobs

Klein maar Sterk

Het is nooit tegek, alles kan, wij zeggen altijd ja. En dan gaan wij aan de slag. Wij zijn een Klein team maar staan sterk. Met een sterk staaltje van grafische vormgeving laten wij u verbazen. Zo heeft iedereen in ons team wel de juiste kennis in huis, om van niks iets moois te maken.

 

Een adres voor al uw creatieve wensen!

Maar wat hebben jullie dan allemaal te bieden, zult u denken?