Anders – monomo reclamebureau kaatsheuvel

“Anders” dat zijn wij. Kreeg vorige week de vraag hoe wij ons bedrijf zouden moeten omschrijven, en het eerste wat in mij opkwam is “anders” en dat zijn wij ook. Wij zijn natuurlijk maar een klein Reclamebureau uit Kaatsheuvel, maar pakken de zaken net wat anders aan. Maar waarom zijn wij dan “anders”? Dat is iets wat jullie mogen bepalen. Je vind dit natuurlijk terug in ons werk, net even opvallen als een ander. Maar ook in alles wat wij kunnen aanbieden zijn wij anders, wij zoeken naar oplossingen die opvallen en dat is vaak anders dan anders.

Maak een afspraak als u denkt dat “anders” beter is dan wat andere aanbieden, dan laten wij zien dat het anders kan.

Familiedrukwerk

Hij hoort niet thuis in de portfolio, maar wel leuk om even te vermelden. Prive hadden wij een back to the 80’s party en daar had ik een leuke kaart voor gemaakt. Dit kunnen wij natuurlijk ook voor jullie maken, en geeft net dat beetje extra aan je feestje. De laatste tijd krijgen wij veel opdrachten voor verjaardagskaarten maar ook voor communikaarten, leuk met wat foto’s erop. Hierboven dus een kaart uit onze eigen prive collectie.

Zelf in eigenhuis gedrukt en ontworpen, foto’s zijn gemaakt met de iPhone, omdat de kwaliteit niet hoog hoeft te zijn. Zelf een leuk feestje of wil je ook een leuke kaart sturen. Inclusief ontwerp, drukken en enveloppen komen 25x kaarten op 49,- inclusief BTW. Dat is nog geen 2,- per stuk. Uniek om te versturen, ook mogelijk met thema’s. Bel of mail voor de mogelijkheden.

Bloggen

Het is even stil geweest rondom monomo, en eigenlijk alleen maar om goeie redenen “wij hadden het gewoon druk”. Maar hierdoor bleven wel een aantal projecten liggen. Op dit moment gaan wij even project voor project afwerken en niet alles half afgewerkt laten liggen. Daarom besloten om de website van monomo up-to-date te brengen. De opvolgende projecten worden Crownweb en daarna drukkerij Kaatsheuvel. Echter lopen er nog wat meer projecten die zeker het komende kwartaal verwerkt gaan worden.

Ondertussen bij monomo, blijft het drukker worden. Voor een aantal bureau’s hier in de buurt mogen wij het team ondersteunen. Dit zijn natuurlijk leuke projecten waar wij zelf niet veel over kunnen vertellen (helaas). Ook de kaarten websites lopen geweldig en hebben weer geweldige idee├źn voor nieuwe kaarten. Nu de tijd nog. Ook designerlab begint vorm te krijgen, het is een langlopend project maar de applicatie is eindelijk klaar. Dit betekend dat straks al onze trouw en geboortekaarten ook online te bewerken zijn. Hiervoor gelden dan ook speciale tarieven als klanten zelf de kaart gaan ontwerpen.

Verder willen wij wat vaker vertellen wat er bij ons speelt, en dat willen wij doen via deze blog. Er komen wat leuke projecten bij van onszelf wat ook leuk voor u kan zijn. Ook zal de portfolio gevuld gaan worden, aangezien dit onze etalage is. Hou de website in de gaten of natuurlijk onze facebook pagina, waar wij ook updates gaan plaatsen.